Preşedintele PNL Florin Cîţu a afirmat, miercuri, la Parlament, despre anunţul ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, potrivit căruia există deja un draft al unui nou proiect de lege privind certificatul verde, că experienţa sa din ultimii ani îi spune că s-ar putea să nu treacă foarte rapid un nou proiect. ”Sper să nu fie o strategie de a întârzia lucrurile”, a mai afirmat preşedintele Senatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Florin Cîţu a afirmat înainte de şedinţa coaliţiei că o variată nouă de proiect de lege privind certificatul verde va întârzia implementarea certificatului verde.
 
”Sper să mă înşel, sper să nu am dreptate, sper să fie o variantă să treacă imediat în Parlament, dar experienţa mea din ultimii ani îmi spune că s-ar putea să nu treacă foarte rapid. Dar aşteptăm varianta, sper să fie optimă, să treacă imediat de Parlament, să rezolvăm această problemă. Am arătat că în momentul în care am introdus proiectul de lege în Parlamentul României a crescut rata de vaccinare, am depăşit 7 milioane de persoane vaccinate”, a afirmat Cîţu. 
 
El a precizat că, în momentul în care acel proiect nu a fost susţinut, din păcate, de actualii noştri parteneri de coaliţie, rata de vaccinare a scăzut.
 
”Eu sper să vină cât mai repede cu această propunere, să nu fie o strategie de a întârzia lucrurile”, a mai spus Cîţu. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.