Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă, marţi seară, că este nemulţumit de modul în care se comună în coaliţie, aşteptând mai mult fair-play din partea partenerilor. Cîţu susţine că şi lui i-ar fi uşor să propună pe Facebook măsuri irealizabile şi apoi, după şedinţa coaliţiei, să spună că nu se poate pentru că nu sunt de acord partenerii de coaliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florin Cîţu a declarat, marţi seară, la Digi 24, că este nemulţumit de modul în care se comunică măsurile din coaliţie.  

”E foarte uşor să vin şi eu să scriu pe Facebook că vă propunem să creştem pensiile cu 60 % sau cu 80 %. Mă duc în coaliţie, nu se poate, bineînţeles, şi apoi să spun nu vrea partenerul de coaliţie. Aş vrea mai mult fair-play, să vorbim în coaliţie, nu înainte de coaliţie, să aruncăm tot felul de mesaje pe surse sau prin comunicatori”, a declarat Florin Cîţu.  

Acesta a precizat că partidele trebuie să comunice altfel pentru că nu sunt în campanie electorală.  

”Este o coaliţie şi este un compromis. Mă aşteptam să fie fair-play”, a mai afirmat Cîţu, precizând că nu vrea atacuri din partea liberalilor la adresa partenerilor.  

”Eu sunt cel care le-am spus colegilor mei din Guvern să comunice elegant, nu vreau o comunicare care să pună în pericol stabilitatea acestei coaliţii. Este nevoie să avem această coaliţie în acest moment, să trecem prin acest moment dificil şi nu vreau ca Partidul Naţional Liberal să fie cel care aruncă în aer această coaliţie. De aceea nu vedeţi membrii guvernului din Partidul Naţional Liberal să iasă la atac, nu-i vedeţi să atace preşedintele Partidul Social Democrat”, a adăugat Cîţu.  

 Liderul PNL a mai precizat că liberalii trebuie să susţină măurile liberale din Programul de guvernare, dar şi să arate că sunt un partener cu care se poate lucra.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.