Europarlamentarul Daniel Buda este o nouă variantă de propunere pentru copreşedinţia PNL, în urma discuţiilor din interiorul aripii democrat-liberale a partidului, acesta primind susţinerea din partea filialelor din Ardeal, asta în cazul în care partidul se va lovi de un refuz din partea lui Gheorghe Flutur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Până în prezent, mai mulţi lideri au intrat în calcul pentru preluarea copreşedinţiei PNL: Gheorghe Falcă, Cătălin Predoiu, Adriana Săftoiu, Gheorghe Flutur. 

Unul dintre cei care ar putea intra la vot în şedinţa conducerii fostului PDL este şi europarlamentarul Daniel Buda. Potrivit unor surse democrat-liberale, acesta ar putea primi sprijin din partea filialelor din Ardeal, în cazul unui refuz al lui Gheorghe Flutur. 

Democrat-liberalii urmează să se reunească sâmbătă la sediul central al partidului din Modrogan. Potrivit surselor citate, fostul copreşedinte Vasile Blaga le-a transmis celor din partid că noul copreşedinte trebuie să aibă susţinerea întregului partid. 

După decizia din forul PDL, propunerea pentru funcţia de copreşedinte urmează să fie validată în şedinţa Biroului Politic al PNL. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.