Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a transmis, luni, felicitări pentru echipa CFR Cluj la câştigarea celui de-al 5-lea titlu consecutiv de campioană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a transmis, luni, o scrisoare de felicitare pentru echipa CFR Cluj.  

”Felicitări, CFR 1907 Cluj!! Respect campionilor şi întregii echipe care a depus eforturi considerabile pentru obţinerea acestui rezultat remarcabil! Clujul este din nou pe harta europeană a fotbalului datorită vouă”, se arată în scrisoarea primarului din Cluj-Napoca.  

Boc a lăudat ”performanţa excepţională obţinută în acest sezon al Ligii I - adjudecarea celui de-al 5-lea titlu consecutiv de campioană şi al 8-lea din istoria clubului”.  

”Aţi reuşit să dovediţi încă o dată că spiritul de echipă, voinţa şi consecvenţa se transpun în performanţă. Este de admirat exemplul de profesionalism oferit tinerilor clujeni care visează ca într-o zi să vă calce pe urme. Mult succes în competiţiile europene şi în noul sezon competiţional!! Să ne bucurăm împreună de meciuri de fotbal de cea mai înaltă calitate, aici, la Cluj-Napoca!”, a mai scris Boc.  

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.