Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, că, alături de ALDE, se va întâlni cu reprezentanţii UDMR pentru a discuta despre oportunitatea realizării unui protocol de colaborare şi susţinere parlamentară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Într-un timp rezonabil o să ne vedem şi cu colegii de la UDMR să dicutăm eventualitatea, posibilitatea şi oportunitatea realizării unui protocol de colaborare şi susţinere parlamentară. Nu am stabilit unde (va avea loc întâlnirea - n.r.), dar în momentul în care este finalizat, dacă se finalizează, o să vă informăm”, a precizat Liviu Dragnea, după ce a semnat protocolul de de constituire a coaliţiei cu ALDE. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat şi săptămâna trecută că există posibilitatea să se întâlnească cu liderii UDMR pentru a discuta “în mod serios” despre o colaborare parlamentară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.