Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri, într-o postare pe Facebook, că a avut o discuţie informală cu viitorul consilier pentru securitate naţională în administraţia Trump, Michael Flynn, în care căreia au vorbit despre perspectivele “”excelente” ale parteneriatului strategic dintre România şi SUA, liderul social-democrat dându-i asigurări că guvernul va aloca 2% din PIB pentru apărare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Astăzi am avut o discuţie informală foarte bună cu domnul Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate naţională în noua administraţie Trump. Am discutat despre perspectivele excelente ale parteneriatului strategic dintre România şi Statele Unite şi despre faptul că securitatea naţională şi stabilitatea reprezintă doi factori esenţiali pentru dezvoltarea şi prosperitatea unei naţiuni”, a scris Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că l-a asigurat pe Michael Flynn că guvernul Grindeanu va aloca 2% din PIB pentru apărare.

“L-am asigurat că actualul guvern de la Bucureşti va respecta angajamentul României de a aloca 2% din PIB pentru apărare, iar dânsul mi-a confirmat interesul special al SUA faţă de România şi dorinţa noii administraţii americane de a dezvolta parteneriatul cu ţara noastră”, a conchis preşedintele Camerei Deputaţilor. 

Liviu Dragnea se află în Statele Unite pentru a asista la ceremonia de instalare a noului preşedinte american, Donald Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.