Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, la Parlament, referitor la solicitarea lui Sorin Grindeanu de a demisiona din funcţia de lider al partidului, că nu are cum să dea curs unei asemenea cereri, în condiţiile în care „un preşedinte al PSD nu poate să reacţioneze în felul ăsta când un membru îi cere”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nici nu am cum să dau curs. Am avut o discuţie chiar în CEx, i-am întrebat pe colegii mei dacă se pune problema să discutăm şi au zis că nici vorbă. Totuşi, un preşedinte al PSD nu poate să reacţioneze în felul ăsta când un membru îi cere”, a spus Liviu Dragnea, la remarca presei care i-a spus că nu a dat curs solicitării lui Sorin Grindeanu de a demisiona amândoi din funcţiile de lider al PSD, respectiv premier.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai spus că el este dispus să discute cu oricine care respectă ordinea constituţională şi votul de la alegerile parlamentare.

„Dacă cei care vor să discutăm sau cei care vor să discute cu mine şi cu noi, PSD, vor să respecte ordinea constituţională şi votul din decembrie şi deciziile partidului, deschiderea mea este totală, fără niciun fel de rezerve”, a conchis Liviu Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.