Candidatul PSD pentru Sectorul 2, Dan Cristian Popescu, a anunţat, miercuri seară, că cererea sa privind renun=mărarea voturilor din sector a fost respinsă de Biroul Electoral Sector 2, motivul fiind ”nejustificat”. ”Voi ataca această decizie la Biroul Electoral de Circumscripţie 42”, a anunţat Popescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”BES a respins cererea mea de renumărare a voturilor din secţiile de votare din Sectorul 2. Motivul este nejustificat, ţinând cont că la sectorul 5, Biroul Electoral, pentru aceleaşi motive invocate şi temeiuri legale, a admis cererile formulate de PNL, PSD şi USR PLUS. Voi ataca această decizie la Biroul Electoral de Circumscripţie 42- municipiul Bucureşti şi mă aştept la o soluţie raţională, unitară şi în avantajul locuitorilor din sectorul 2”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Dan Cristian Popescu.

Acesta anunţă că a depus documente justificative care dovedesc, ”fără putinţă de tăgadă, că în majoritatea secţiilor de vot de pe raza Sectorului 2, votul cetăţenilor a fost modificat”.

”Situaţia actuală este fără precedent. Toate partidele politice, care au participat la aceste alegeri locale, pun sub semnul întrebării organizarea acestor alegeri. Organele abilitate să soluţioneze aceste probleme trebuie să o facă neîntârziat, pentru a nu lăsa nicio urmă de îndoială. Românii au nevoie de adevăr şi de lideri locali legitimaţi prin vot corect”, a mai afirmat Popescu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.