Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma, a anunţat, miercuri, că instituţia a câştigat definitiv procesul cu fostul parlamentar PSD Miron Mitrea, iar acesta va trebui să achite instituţiei suma de 28.545 lei. Banii reprezintă contravaloarea serviciilor de pază de care a beneficiat Mitrea la cabinetul parlamentar, deschis la sediul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Consiliul Judeţean Vrancea a câştigat astăzi, definitiv, procesul cu fostul parlamentar PSD Miron Tudor Mitrea. Reuşim, astfel, să recuperăm o datorie de aproape 300 de milioane de lei vechi pe care acesta o avea către administraţia judeţeană. Curtea de Apel Galaţi a stabilit că Mitrea este bun de plată către CJ Vrancea, suma exactă de achitat fiind de 28.545 lei. Demonstrăm că am fost şi suntem preocupaţi să reglăm toate situaţiile apărute după ce parlamentarii PSD nu şi-au achitat datoriile acumulate în urma folosirii sediului PSD, aflat într-un imobil care aparţine Consiliului Judeţean. Deşi s-au folosit de spaţiul respectiv, parlamentarii PSD au... uitat să achite şi serviciile de pază, astfel că am fost nevoiţi să ne adresăm instanţei de judecată" a scris, miercuri, pe Facebook, preşedintele CJ Vrancea, Cătălin Toma. În ianuarie, Toma a anunţat că instituţia nu va mai plăti paza unui sediu de partid. Procese, în diferite faze, sunt cu toţi foştii sau actualii parlamentari PSD de Vrancea care au avut cabinetele parlamentare la partid. Peste 250 de mii de lei au fost plătiţi de la bugetul Consiliului Judeţean pentru paza cabinetelor parlamentare din sediul PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.