Senatorul PNL Alina Gorghiu se arată convinsă că după Congresul USR PLUS din 2 octombrie „discursul lor radical se va transforma într-un discurs raţional”. Gorghiu consideră că refuzul reprezentanţilor USR PLUS de a participa ca invitaţi la congresul PNL nu poate fi interpretat drept lipsa dorinţei e a reface coaliţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Alina Gorghiu este de părere că „discursul radical” al celor de la USR PLUS, discurs despre care liberala crede că „ar trebui să anime electoratul intern”, se va transforma într-un discurs raţional”.
„Vă daţi seama ce ar fi perceput colegii lor dacă veneau astăzi! E greu să judeci refuzul participării la un congres şi să pui eticheta că nu doresc refacerea coaliţiei. Eu sunt de părere că 2 octombrie va fi data de la care în mod real negocierile vor putea să fie restartate”, a declarat Alina Gorghiu, înaintea deschiderii Congresului PNL. 
Aceasta susţine că USR-PLUS va găsi în PNL „un partener”, indiferent de liderul pe care cei de la USR PLUS îl vor alege.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.