Performanţele extraordinare ale sportivilor noştri ne dau speranţă în capacitatea românilor de a-şi demonstra potenţialul, afirmă prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă după ce s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Performanţele extraordinare ale sportivilor noştri ne dau speranţă în capacitatea românilor de a-şi demonstra potenţialul. Entuziasmul de acum, generat de aurul câştigat de două ori la Mondiale de David Popovici, este o resursă de inspiraţie şi motivare a copiilor şi tinerilor noştri. Guvernul României va face toate eforturile pentru a susţine performanţa, a recunoaşte meritele sportivilor şi a le crea infrastructura necesară pregătirii la nivel înalt. Alături de COSR şi Federaţii, Ministerul Sportului se va implica cu toate resursele în  eforturile de relansare a dorinţei tinerei generaţii de a străluci la competiţiile europene şi internaţionale”, a transmis premierul Nicolae-Ionel Ciucă, în cadrul întâlnirii.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a reconfirmat angajamentul Guvernului de  furniza finanţările necesare pentru pregătirea sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de Vară, de la Paris.

La rândul său, preşedintele COSR, Mihai Covaliu, a subliniat importanţa sprijinului oferit tinerilor care se pregătesc în centrele Comitetului Olimpic, asigurând astfel facilităţi la standarde internaţionale pentru cei care pot cuceri medalii în competiţiile internaţionale din următorii ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.