Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, joi, întrebat despre replicile venite din partea ministrului Finanţelor şi a preşedintelui PSD Marcel Ciolacu, la afirmaţiile sale, că el nu crede aşa ceva. ”Aseară la coaliţie s-a spus foarte clar că nu se va mai ataca şi nu va mai fi niciun atac la adresa niciunui membru PNL, din partea PSD”, a spus Cîţu, după ce, miercuri, între liderii PNL şi PSD a fost un schimb de reproşuri şi atacuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu cred aşa ceva, pentru că aseară la coaliţie s-a spus foarte clar că nu se va mai ataca şi nu va mai fi niciun atac la adresa niciunui membru PNL, din partea PSD, deci daţi-mi voie să iau sub formă de rezervă aceea ce spuneţi pentru eu nu cred că astăzi îşi permite cineva din PSD să atace PNL”, a spus Cîţu. 

 

Despre declaraţiile ministrului Finanţelor Publice şi ale preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, F.lorin Cîţu a spus că nu a făcut discuţiile. 

”Nu cred că domnul Ciolacu, preşedintele PSD, a atacat vreun ministru al PNL, după ce aseară am avut o discuţie clară, în care am spus  că nu mai atacam pe nimeni”, a afirmat el. 
 

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, despre schimbul de atacuri între PNL şi PSD, în interiorul coaliţiei, că ”trebuie să depăşim zona de declaraţii politice şi de fandoseli”.

”În acest moment, România, în afară de pandemie, se confruntă şi cu o criză energetică majoră”, a spus liderul PSD, precizând că ”încercările de a duce discuţiile în altă zonă îl lasă rece”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.