Fostul premier Dacian Cioloş a publicat duminică, pe Facebook, "un altfel de bilanţ" al anului de guvernare, în imagini, afirmând că a fost un an plin de momente dificile, frumoase, tensionate şi emoţionante "mai multe decât ar putea scrie într-o carte întreagă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un altfel de bilanţ, în imagini, al anului de guvernare. Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte. Câteva zeci de imagini fac... păi, în acest caz, mai mult decât aş putea scrie într-o carte întreagă despre tot ce a însemnat acest an", scrie Cioloş, pe Facebook.

El spune că au fost atât momente dificile şi tensionate, cât şi momente frumoase şi emoţionante, "iar cel mai adesea, din toate la un loc". "Fotografiile surprind si momente cu zambete. Este datorită încrederii şi motivaţiei în tot ceea ce am făcut şi convingerii că trebuie să rămânem noi înşine, în orice împrejurare", scrie Cioloş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.