Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi, la TVR, întrebat cât de mult îşi doreşte să continue în funcţia de premier, că ”nu este visul vieţii sale” dar că , ”dacă este util şi se face apel la el, îşi poate asuma acest lucru”, şi a afirmat despre criticii care spun că este Guvernul Zero că nu îl influenţează, pentru că are ”pielea destul de tăbăcită”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu îmi doresc, în sensul că nu este visul vieţii mele”, a spus Dacian Cioloş, întrebat cât de mult îşi doreşte să fie premier în continuare. 

El a arătat că ceea ce îşi doreşte este să poată să contribuie la a face să progreseze anumite domenii, iar ”funcţia de prim-ministru este un instrument, pentru asta”. 

”Funcţia de premier nu este pentru mine un scop în sine, ci este un instrument, care poarte fi valorificat, pentru a face anumite lucruri. Deci, din punctul acesta de vedere, da, sunt gata să îmi asum, atât cât pot, cu cunoştinţele pe care le am, fără să spun că sunt cel mai bun şi că sunt indispensabil, dar dacă sunt util şi se face apel la mine, da, pot să îmi asum acest lucru, în anumite condiţii, care să îmi permită să fac acest lucru”, a comentat premierul. 

Întrebat despre cei care spun că actualul Guvernul este ”guvernul zero”, Dacian Cioloş a afirmat că nu îl influenţează aceste lucruri. 

”Eu sunt deschis în faţa oamenilor sinceri, care mă critică cu argumente. Dar acolo unde se aruncă invective şi acuzaţii doar de sdragul de a arunca, sau de a discrdita atunci să ştiţi că am pielea destul de tăbăcită. Să ştiţi că am avut de negociat cu 28 de ţări o reformă a politicii agricole comune şi am trecut pin multe”, a spus prim-ministrul Dacian Cioloş. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.