Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri seară, că ”PNL a rămas captiv în paradigma coaliţiei cu USR, când se războiau cu tănculeţe pe covoraş”, după ce Rareş Bogdan a vorbit despre ruperea coaliţiei peste un an. ”Cer mâine de urgenţă o şedinţă a coaliţiei”, a transmis Ciolacu, precizând că ”PSD nu răspunde de trecut”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am înţeles că Rareş Bogdan a pus batistuţa pe globul de cristal şi a văzut că se va rupe coaliţia peste un an. Hai să îi curmăm suferinţa! Cer mâine de urgenţă o şedinţă a coaliţiei, pentru că PSD nu răspunde de trecut şi a venit la guvernare să construiască pentru oameni”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.  

Potrivit acestuia, ”PNL a rămas captiv în paradigma coaliţiei cu USR, când se războiau cu tănculeţe pe covoraş”.  

”Românii au alte aşteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare”, a mai scris Ciolacu.  

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, afirmă, miercuri, că ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, în chestiunea certificatului verde, ”a jucat cu ochii la sondaje şi nu cu ochii la sănătatea românilor”.  

Rareş Bogdan susţine că social-democraţii trebuie să înveţe să respecte PNL dacă vor să continue coaliţia, pentru că nu se poate ca cineva să fie şmecher şi cineva să plătească costurile guvernării.  

Liberalul crede că o reevaluarea a coaliţiei peste un an se impune, dacă nu se fac reformele promise. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.