Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că, la şedinţa de luni a coaliţiei de guvernare, s-a discutat despre pensiile speciale de care aleşii locali ar urma să beneficieze, el afirmând că în acest moment cea mai bună soluţie este să fie amânate pentru o perioadă de un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"S-a avut această discuţie şi credem că cea mai bună soluţie în acest moment este prorogarea. Pentru un an de zile”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la finalul şedinţei coaliţiei, răspunzând unor întrebări legate de pensiile speciale ale aleşilor locali.
 
Şi ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Florin Roman a declarat, luni, la emisiunea Talk News de la Profit TV că cel mai probabil, pensiile speciale ale aleşilor locali vor fi prorogate.
 
Întrebat ce se va întâmpla cu intrarea în vigoare a prevederii din Codul Administrativ privind pensiile aleşilor locali, Florin Roman a afirmat că cel mai "probabil, vor fi prorogate, aşa cum s-a întâmplat în ultimii doi sau trei ani, prin acea ordonanţă care prorogă termenele de intrare în vigoare a unor legi sau articole din Codul Administrativ”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.