Preşedintele PSD Marcel Ciolacu afirmă că va prelua din mai anul viitor, funcţia de premier în cazul în care colegii săi vor decide în acest sens. Ciolacu exclude ideea ca PSD să îl susţină în continuare, de anul viitor, pe Nicolae Ciucă pentru acest post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Dacă colegii mei vor decide ca eu să fiu prim-ministru, atunci eu voi fi. Voi accepta această provocare în cazul în care, repet, colegii vor... De aceea mă şi bucură această discuţie aproape zilnică cu primul ministru în funcţie, Nicolae Ciucă. Şi presupun că şi după ce se va face această rotaţie aceeaşi discuţie va rămâne în continuare şi aceeaşi abordare”, a afirmat Marcel Ciolacu duminică, la Prima Tv. 
Întrebat dacă există posibilitatea ca PSD să îl susţină pe Ciucă pentru funcţia de premier şi din luna mai a anului 2023, când PSD ar trebui să preia funcţia de premier, Ciolacu a răspuns negativ. 
„Dacă nu ar fi fost preşedintele PNL, e posibil să fi avut această discuţie. În acest moment este exclus la PSD să nu vină cu primul ministru în anul 2023”, a argumentat Ciolacu.
Întrebat dacă este tentat să candideze din partea PSD la alegerile prezidenţiale, Ciolacu a răspuns că nu a luat o decizie, explicând că are mulţi colegi în partid care s-ar califica pentru a fi candidat la funcţia supremă în stat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.