Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susţine că alegerile anticipate se fac atunci când este o criză, iar în prezent în România există guvern, preşedinte, Parlament. "Anticipate se fac când nu se poate crea o majoritate care să dea un guvern. Unde este criza în România? Nu poţi să faci anticipate pentru că, într-un anumit moment, un anumit partid stă mai bine în anumite sondaje", consideră el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Anticipate sunt când există o criză. Mă uit că avem un guvern, avem un preşedinte ales, avem un Parlament, anul viitor urmează alegeri, care este logica anticipatelor? Anticipate se fac când nu se poate crea o majoritate care să dea un guvern. Unde este criza în România? Nu poţi să faci anticipate pentru că, într-un anumit moment, un anumit partid stă mai bine în anumite sondaje”, a spus Ciolacu.
 
Acesta a spus că, în opinia sa, voturile de la alegerile prezidenţiale atât la PSD, cât şi la PNL nu se vor regăsi în conturile partidelor la următoarele alegeri. 
 
Ciolacu a catalogat alegerile anticipate drept "o temă falsă care nu are niciun corespondent în primul rând constituţional".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.