Traian Băsescu crede că prin modul în care a promovat Ordonanţa de urgenţă 13/2017, Guvernul Grindeanu a dat senzaţia că a făcut o hoţie şi ”chiar a făcut o hoţie”, el afirmând, duminică, la postul de televiziune B1, că actualul Executiv trebuie să demisioneze pentru că nu mai prezintă nicio credibilitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au dat senzaţia că fac o hoţie şi chiar au făcut o hoţie. Au modificat şi articole care prevedeau incompatibilităţile, au făcut o grămadă de trăsnăi în ea”, a afirmat liderul PMP, Traian Băsescu.

El a adăugat că Guvernul Grindeanu trebuie să plece pentru că ”nu mai e credibil”.

”Chiar trebuie să plece Guvernul Grindeanu pentru că nu e credibil în continuare pentru modul cum a vrut să facă modificarea (la Codurile penale - n.r.). Ea trebuia făcută deschis, orin prin Ordonanţă de urgenţă, ori prin lege trimisă în Parlament, dar nu aşa”, a arătat fostul şef de stat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.