Ambasada Suediei a postat o imagine cu regele Carl Gustaf vaccinându-se anti-COVID, iar mare parte dintre comentariile la postare fac referire la imaginea preşedintelui Klaus Iohannis într-o ipostază similară, imagine care vineri, când preşedintele s-a vaccinat, a devenit virală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imaginea îl prezintă pe suveranul suedez, în cămaşă şi cu cravată, cu mâneca ridicată, chiar în momentul în care este vaccinat.

”Mă aşteptam ca suedezii să primească seringa dezasamblată şi substanţele componente ale vaccinului ambalate separat şi să se descurce singuri”, comentează un utilizator, făcând aluzie la modul în care sunt livrate produsele companiei suedeze de mobilier IKEA.

”Not exactly the biceps we were looking for”, ”Close, but not Klaus enough”, ”Mai are de lucrat la braţe!”, ”Cu scuzele de rigoare dar regele mai are de lucrat pana sa il ajunga pe Klaus”, ”Cand esti (vi) king porti camasa la vaccinare. Desi neamtu' nostru ne-a trimis, ieri, si la vaccinare, si la sala”, ”N-are brandul de ţară al lui Iohannis. Dar ne place si de Gustaf asa cum e”, sunt câteva dintre comentarii.

”Si-a facut programare pe platforma vineri la 15?”, este un alt comentariu care ironizează sincopele de funcţionare ale platformei destinate înregistrării pentru vaccinare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.