Liderul PSD Galaţi, eurodeputatul Dan Nica, a anunţat, duminică noapte, câştigarea alegerilor de către Ionuţ Pucheanu şi Costel Fotea, ambii cu peste 50 la sută din voturile exprimate, conform numărătorii paralele a partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vreau să anunţ victoria colegilor mei, domnul Ionuţ Pucheanu la Primăria Galaţi şi domnul Costel Fotea la Conailiul judeţean, cu peste 50 la sută din voturi. Îi felicit că au reuşit să câştige încrederea oamenilor şi sunt sigur că proiectele lor vor fi duse la bun sfârşit", a declarat Nica.

La rândul său, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a afirmat că votul îl obligă să facă şi mai mult pentru oraş.

"Un vot cu emoţii ca orice competiţie, dar un vor care mă obligă la a face şi mai mult pentru cetăţenii Galaţiului, pe care nu trebuie să-i dezamăgesc. Un scor pe care competitorii mei l-au crezut neverosimil până acum câteva ore. Le promit gălăţenilor că următorii 4 ani nu vor fi cu nimic mai prejos faţa de cei 4 pe care i-am parcurs deja împreună" a declarat primarul Galaţiului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.