Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, scrie, joi, pe Facebook, ca a avut o întâlnire cu preşedintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanţilor, Ed Royce, în cadrul căreia i-a transmis ataşamentul României faţă de Parteneriatul strategic cu SUA, precum şi angajamentul Guvernului Grindeanu de a dezvolta relaţiile politice şi economice dintre cele două ţări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Ieri am avut ocazia de a mă întâlni cu un bun prieten al României din Statele Unite: preşedintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanţilor, domnul Ed Royce. A fost o discuţie agreabilă despre relaţiile româno-americane. Domnul Royce a subliniat seriozitatea României confirmată de-a lungul timpului în mai multe momente dificile", a scris Liviu Dragnea. 
 
Liderul PSD l-a asigurat pe Ed Royce ca România va fi în continuare un pilon de încredere al relaţiilor transatlantice. 
 
"I-am transmis la rândul meu ataşamentul României faţă de parteneriatul strategic cu SUA, precum şi angajamentul guvernului de la Bucureşti de a dezvolta relaţiile politice şi economice dintre cele două ţări. L-am asigurat totodată pe domnul Royce că România va fi în continuare un pilon de încredere al relaţiilor transatlantice", a conchis Liviu Dragnea, care ataşează şi o fotografie cu Ed Royce.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.