Ambasadorul britanic în România, Andrew Noble, spune, într-un filmuleţ postat sâmbătă pe Facebook, povestea ouălor încondeiate în Bucovina pe care le are din 1985.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Aceste ouă sunt din 1985, când am călătorit prin România în timpul primei mele misiuni diplomatice aici (NB: 1983-1986). Au fost pictate proaspete. Nu au fost fierte si nu sunt goale pe dinăuntru. Puteai să le fi spart si mâncat ca atare. Acum au peste 30 de ani şi au călătorit prin toată lumea: au fost în Africa de Sud, în Algeria, în Germania şi în Grecia. Sunt cele mai valoroase obiecte pe care le deţin. O să mai caut şi altele similare în aceşti ani în care sunt ambasador în România”, spune ambasadorul.

Andrew Noble a intrat în diplomaţie în anul 1982, iar în perioada 1983-1986 a activat în ambasada de la Bucureşti, ca secretar grad III şi II.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.