Procurorii DIICOT Ploieşti fac, miercuri, zece percheziţii într-un dosar de trafic de droguri, în Bucureşti şi judeţul Prahova, inclusiv la locuinţa lui Cătălin Ştefan Ion, cunoscut drept Cheloo din trupa "Paraziţii", 90 de persoane urmând a fi duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse judiciare, procurorii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Ploieşti fac, miercuri, zece percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Prahova, într-un dosar care vizează infracţiuni de trafic de droguri, mai exact canabis.

Conform surselor citate, printre locuinţele unde au loc percheziţii se numără şi cea a lui Cătălin Ştefan Ion, cunoscut drept Cheloo, membru al trupei hip hop "Paraziţii".

Percheziţii în Bucureşti şi Prahova, inclusiv la locuinţa lui Cheloo de la Paraziţii, într-un dosar de trafic de droguri (FOTO: Inquam Photos / Diana Baciu)
Percheziţii în Bucureşti şi Prahova, inclusiv la locuinţa lui Cheloo de la Paraziţii, într-un dosar de trafic de droguri (FOTO: Inquam Photos / Diana Baciu)

În acest dosar, vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Ploieşti 90 de persoane.

Sursele judiciare spun că zece persoane vor fi audiate ca suspecţi de trafic de droguri, iar celelalte 80 în calitate de consumatori de droguri.

Aceleaşi surse afirmă că anchetatorii îl vor audia pe Cheloo în calitate de suspect, la el fiind găsite câteva grame de droguri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.