Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a declanşat o anchetă privind declararea grevei de la Societatea de Transport Bucureşti cu încălcarea condiţiilor prevăzute de lege, ca urmare a sesizărilor depuse de Poliţia Capitalei şi de STB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere protestul organizat de către angajaţi ai Societăţii de Transport Bucureşti, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada de Poliţie pentru Transportul Public s-a sesizat din oficiu, ieri, 20 ianuarie, cu privire la săvârşirea infracţiunii de declararea grevei de către organizatori cu încălcarea condiţiilor prevăzute de lege (Legea dialogului social - nr 62 din 2011)”,anunţă Poliţia.

Cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.
Aceleaşi aspecte fac obiectul unei plângeri penale transmisă de către Societatea de Transport Bucureşti către aceeaşi unitate de parchet, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.