Jandarmii au încercat, luni seară, să îi împiedice pe magistraţi să protesteze pe treptele Curţii de Apel Bucureşti, pe motiv că acela este spaţiul instituţiei, iar conducerea acesteia doreşte să se delimiteze de acţiunea de protest. Magistraţii au revenit totuşi pe scările Curţii de Apel, unde o judecătoare a rămas să protesteze singură, timp de mai multe minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Magistraţii care au vrut să protesteze faţă de OUG 7, luni seară, pe treptele Curţii de Apel Bucureşti, au aflat că nu pot face acest lucru, un jandarm aflat acolo spunând că este o decizie a conducerii Curţii de Apel, care doreşte să se disocieze de acest protest.  El a afirmat că magistraţii care doresc să protesteze trebuie să facă acest lucru în alt loc, nu pe treptele instituţiei.

O judecătoare de la Judecătoria Sectorului 1 a rămas însă pe trepte, spunând că a auzit că există acel ordin al preşedintelui Curţii de Apel Bucureşti, pe care însă nu l-a văzut. Ea a stat acolo mai mult timp.

Ulterior, ei i s-au alăturat alţi magistraţi, care se aflau în apropiere, ei urcând pe treptele Curţii de Apel şi protestând în tăcere.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.