Elena Udrea rămâne în arest în Costa Rica, după ce instanţa a respins solicitarea de eliberare făcută de reprezentanţii acesteia, scriu jurnaliştii din Costa Rica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit jurnaliştilor din Costa Rica, contestaţia la măsura arestării preventive depusă de reprezentanţii Elenei Udrea a fost judecată vineri, iar un judecător al Tribunalului penal din Pavas a respins solicitarea de eliberare.

Informaţia a fost confirmată de Biroul de presă al Ministerului public din Costa Rica pentru jurnalista Amelia Rueda, sursa citată precizând că Elena Udrea va rămâne în arest.

Solicitarea depusă în cazul Alinei Bica nu fusese judecată la momentul publicării articolului.

Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a publicat pe Facebook o nouă fotografie care îl înfăţişează împreună cu fiica lor.  

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea şi fosta şefă DIICOT Alina Bica au fost reţinute, în 3 octombrie, de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica. Ulterior, Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.