Zece bărbaţi au fost împuşcaţi mortal, sâmbătă, după ce persoane înarmate au deschis focul într-un un centru de dezintoxicare din oraşul mexican Irapuato, a anunţat guvernul statului Guanajuato, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Guanajuato, regiune din centrul Mexicului, a crescut recent numărul incidentelor violente, pe care preşedintele Andres Manuel Lopez Obrador a promis să le înăbuşe.

În ciuda măsurilor de izolare impuse în criza sanitară, asasinatele continuă să aibă loc în număr mare.

Guvernul statal a spus că, după primele cercetări, trei agresori neidentificaţi au tras asupra centrului din Irapuato, aflat la sud de capitala statului.

Între timp, poliţia anchetează uciderea a trei bărbaţi, tot prin împuşcare, într-un atac ce a avut loc sâmbătă în Celaya, la sud-est de Iraputo.

Centrele de dezintoxicare au mai fost ţinte ale grupărilor criminale care poartă lupte pentru obţinerea de teritorii în care să îşi desfăşoare traficul de droguri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.