Preşedintele american Donald Trump a postat pe Twitter un montaj fotografic în care apare cu o expresie serioasă, o privire rebelă şi bustul gol al boxerului fictiv Rocky Balboa, o aluzie la ”pieptul magnific” cu care s-a lăudat pentru a respinge zvonuri cu privire la sănătatea sa, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O centură aurită de campion, mănuşi uriaşe roşii de box şi corpul dat cu ulei, în faţa corzilor ringului reprezintă toate un omagiu adus afişului “Rocky III”.

Singura diferenţă este faţa şi părul blond al preşedintelui primei puteri mondiale, în locul celei a lui Sylvester Stallone, pe care-l cunoaşte şi apreciază de mult timp.

Fără vreun comentariu sau explicaţie a preşedintelui, acest tweet a fost postat miercuri, în urma unor speculaţii despre starea sănătăii sale, după o vizite bruscă la un spital militar situat în apropiere de Washington, care-l indignează pe septuagenar.

În faţa unor mii de susţinători, în Florida, Donald Trump, în vârstă de 73 de ani, a criticat marţi seara zvonuri potrivit cărora a avut o criză cardiacă.

Aceste zvonuri ar avea legătură, apreciază el, cu faptul că nu purta cravată în timpul vizitei la spital.

”Şi este adevărat, nu purtam cravată. De ce aş purta cravată, dacă primul lucru pe care-l fac este să-mi spună «scoateţi-vă cămaşa, domnule, arătaţi-ne acest piept magnific”, a tunat el, provocând râsete în audienţă.

”N-am văzut niciodată un asemenea piept”, a continuat el.

Montajul a fost repostat pe Twitter şi comentat de navigatori pe Internet, puternic, miercuri, cu o zi înainte sărbătoarea americană Thanksgiving, pe care Donald Trump o petrece în familie, în luxoasa sa reşedinţă de la Mar-a-Lago, în Florida.

Ameninţat de o procedură de destituire în scandalul ucrainean, miliardarul denunţă o ”vânătoare de vrăjitoare” a opoziţiei democrate în Congres care, apreciază el, nu lucrează în serviciul americanilor, atât de ocupată este să-i facă rău.

”Congresul nu lucrează săptămâna aceasta, dar preşedintele Trump o face”, a anunţat miercuri serviciul său de presă.

Fostul om de afaceri a ajuns miercuri la terenul de golf care-i poartă numele, la West Palm Beach, cu o oră înainte să posteze pe Twitter montajul fotografic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.