Donald Trump, cel de-al 45-lea preşedinte american, a revenit la Casa Albă sâmbătă, după miezul nopţii, după ce a participat la balurile de învestire dedicate sărbătoririi victoriei sale în alegeri, scrie The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele a profitat de aceste baluri pentru a-şi evoca victoria şi pentru a-i anunţa pe susţinătorii săi că ”acum începe distracţia”.

El a primit unele dintre cele mai puternice aclamaţii de vineri seara după ce a întrebat dacă să continue să folosească Twitter-ul, pe care are peste 20 de milioane de abonaţi. Mulţimea i-a răspuns la întrebare cu un ”da” răsunător.

Preşedintele a dansat câte un dans la fiecare bal, după ce a susţinut o scurtă alocuţiune. El a ales să danseze pe melodiile "My Way" la primele două baluri şi "I Will Always Love You" la ultimul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.