Donald Trump a fost ”distins”, la Golden Raspberry Awards ("Zmeura de Aur"), la categoria cel mai prost actor, pentru apariţia sa în rol propriul în două documentare lansate în 2018 - "Death of a Nation" al cineastului neoconservator Dinesh D'Souza şi "Fahrenheit 11/9" al lui Michael Moore, un reprezentant al stângii radicale americane, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliera sa Kellyanne Conway a primit, la rândul ei, ”premiul” pentru cea mai slabă interpretare într-un rol secundar, în contul unor imagini de arhivă utilizate în "Fahrenheit 11/9".

Creat în 1980 şi programat anual înaintea ceremoniei Oscarurilor, Razzie Awards ”încoronează” cele mai slabe producţii cinematografice.

Comedia poliţistă "Holmes & Watson" este - cu patru trofee, între care cel acordat celui mai prost film şi celui mai prost plagiat - marele ”câştigător” al ediţiei din acest an.

Actorul John C. Reilly, care-i dă replica lui Will Ferrell/ Sherlock Holmes, a primit ”premiul” de cel mai prost actor într-un rol secundar.

Palmaresul este stabilit de către 1.000 de membri ai Academiei Zmeura de Aur, din 24 de ţări, care achită o cotizaţie de membru în valoare de 40 de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.