Autorităţile taiwaneze au crescut bilanţul la 32 de morţi, după ce un autocar plin cu turişti s-a răsturnat pe o autostradă din metropola Taipei. Potrivit primelor informaţii, este vorba de un grup de vârstnici, care se întorceau acasă după o vizită la o fermă din provincia Taichung, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un număr de 45 de persoane erau în respectivul autocar turistic, dintre care doar 13 au supravieţuit şi au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, mare parte din supravieţuitori sunt în stare gravă.

Cauza accidentului rutier nu este în acest moment clară, deşi iniţial au existat informaţii contradictorii, iar unele surse arătau chiar că şoferul ar fi incendiat autocarul într-o încercare de a-şi pune capăt zilelor.

Totuşi, aceste informaţii au fost infirmate de imaginile de la locul accidentului, care nu sugerează că respectivul autocar ar fi fost cuprins de flăcări.

Presa taiwaneză a transmis imagini cu persoanele decedate şi acoperite cu cearşafuri în faţa autocarului răsturnat pe autostradă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.