Susţinătorii lui Hillary Clinton şi Donald Trump au început să se strângă pentru petrecerile pe care le organizează cei doi candidaţi, relatează Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel puţin 2.000 de oameni aşteaptă deja în Centrul de Convenţii Jacob K. Javits, închiriată de Clinton.

Majoritatea oamenilor stau pe jos. Mai multe femei au venit îmbrăcate în pantaloni, pentru a-i aduce un omagiu lui Clinton.

Madeline Walsh, studentă la Barnard College, a declarat pentru AP că s-a îmbrăcat în pantaloni pentru a arăta că este mai mult decât o simplă femeie.

Oamenii au început să se strângă şi la hotelul Hilton unde va organiza Donald Trump o petrecere. Candidatul republican a decorat sala cu zeci de steaguri americane.

De asemenea, echipa de campanie a instalat o vitrină în care se află articole de campanie de vânzare, inclusiv insigne şi şepci cu sloganul “Make America Great Again”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.