Republicanul Donald Trump a participat alături de vicepreşedintele-ales Mike Pence la ceremonia tradiţională a depunerii de coroane la monumentul ostaşului necunoscut din cimitirul Naţional Arlington. Această ceremonie marchează deschiderea evenimentelor dedicate inaugurării celui de-al 45 lea preşedinte şi aminteşte de rolul important pe care liderul american îl joacă în comandarea armatei Statelor Unite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miliardarul republican a fost însoţit la ceremonie de membrii familiei sale, inclusiv de trei dintre nepoţii săi, însă marele absent a rămas mezinul Barron Trump.

Viitoarea Primă Doamnă, Melania Trump, şi-a făcut intrarea pe scările de la monumentul ostaşului necunoscut cu o pereche de ochelari fumurii, pe care i-a purtat de-a lungul ceremoniei de depunere a coroanei.

Această ceremonie tradiţională este marcată de melancolie şi reprezintă o modalitate de a-i onora pe soldaţii căzuţi în luptă, dar şi de a amiti de rolul crucial jucat de preşedinte în trimiterea trupelor militare pe prima linie a frontului.

Donald Trump a plecat în continuare spre Monumentul Lincoln, unde va participa la un concert de inaugurare şi va ţine primul discurs din capitala Washington.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.