Regina Elizabeth a II-a, a Marii Britanii, a declarat, în mesajul de ziua ei, că este „dificil să scapi de o atmosferă naţională sumbră”, după tragediile de la Londra şi de la Manchester, relatează BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Monarhul a declarat că Marea Britanie a fost „martoră la o succesiune de tragedii îngrozitoare” în ultimele săptămâni.

„Pusă la încercare, Marea Britanie a fost hotărâtă în faţa adversităţii”, a adăugat suverana în mesajul publicat după protestele de la Grenfell Tower, unde un incendiu s-a soldat cu cel puţin 30 de morţi.

„În cursul vizitelor recente de la Manchester şi de la Londra, am fost uimită profund de înclinaţia imediată a oamenilor din toată ţara de a oferi alinare şi susţinere celor care au nevoie disperată”, a afirmat Elizabeth a II-a.

“Uniţi în tristeţea noastră, suntem la fel de hotărâţi, fără teamă sau favoritisme, să îi susţinem pe toţi cei care îşi reclădesc vieţile atât de îngrozitor afectate de răniru sau pierderi”, a adăugat ea.

Regina şi ducele de Cambridge s-au întâlnit vineri cu voluntari, locuitori din Grenfell Tower şi reprezentanţi ai comunităţii, în cursul unei vizite la Centrul Sportiv Westway, vineri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.