O fetiţă care se juca pe un unicorn goflabil mare, luat de curenţii mării, a fost salvată de un feribot local, în weekend, în largul localităţii elene Antirion, situată la Golful Corint, relatează keeptalkinggreece.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Fata, în vârstă de peste 4 ani, ar fi ”scăpat atenţiei părinţilor”, scriepresa greacă, şi ar fi fost luată duminică de valuri în timp ce se afla pe unicornul său gonflabil preferat.

Dupăce şi-au dat seama că nu o găsesc pe fiica lor, părinţii au informat autorităţile portuare, care l-au alertat la rândul lor pe căpitanul feribotului local “Salaminomachos”.

Căpitanul feribotului - care asigură o legătură între Rio şi Antirion - a localizat copilul pe mare şi s-au apropiat încet, cu feribotul, de el.

Membrii echipajului au salvat atât fata, cât şi unicornul golflabil.

Copilul, care a rămas destul de stăpân pe sine în timpul ”avenurii”, le-a fost predat în siguranţă părinţilor.

Presa gracă mai scrie că feribotul a mai salvat recent un bărbat în vârstă, pe mare, care a fost luat de curent în timp ce plutea pe o saltea de plajă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.