Moş Crăciun este, în sfârşit, pregătit să plece, la 24 decembrie, în marea sa călătorie anuală, pe cerul întregii lumi, pentru a distribui cadouri copiilor cuminţi, iar înainte de a pleca, el era foarte aşteptat în faţa casei sale, în Laponia, în Finlanda, relatează Euronews.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A venit timpul să fie răsfăţaţi copiii din întreaga lume!”, a declarat el într-un mesaj în engleză şi finlandeză, după care a cerut ”să nu uităm persoanele singure din jurul nostru”.

În fiecare an, turişti vin din cele patru colţuri ale lumii să asiste la plecarea lui Moş Crăciun, în parcul tematic care-i este consacrat la Rovaniemi.

El urmează să înceapă marţi seara cea mai lungă călătorie de noapte din an, pentru milioane de copii, care-l aşteaptă pe un Moş Crăciun mereu foarte ocupat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.