Primarul oraşului belgian Oudenburg şi-a cerut scuze după ce locuitorii au spus că luminile de Crăciun arătau ca nişte penisuri atunci când au fost aprinse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele 90 de structuri din alb şi albastru amplasate în oraş ar fi trebuit să arate ca nişte lumânări, informează standard.co.uk.

Primarul Anthony Dumarey a recunoscut că a primit "multe reacţii" la arta stradală în formă falică. El a spus că designerii se gândiseră iniţial la lumânări, dar au decis în ultimul moment că o flacără în partea de sus a coloanei albe era clişeu. În schimb, s-a înlocuit cu o minge albastră.

"Aveam un buget limitat, aşa că departamentul nostru tehnic a proiectat iluminarea de la sine. În orice caz, am vrut să ne îndepărtăm de clasica iluminare cu flacără sau lumânare", a spus el.

El a adăugat că fiecare decoraţie a costat oraşul 165 de euro, şi a adăugat: "Dacă am dori să cumpărăm ceva în loc, ar trebui să plătim câte 500 de euro".

Primarul a spus că decoraţiuniele nu reprezintă p problemă atât de mare şi că toată lumea ar avea nevoie de "puţin umor în aceste vremuri”. "Unii oameni fac fotografii cu ei cu degetele mari în sus. Este cu siguranţă cea mai discutată iluminare de Crăciun din ţară", a spus primarul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.