Kimberly Guilfoyle, iubita lui Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui american, a fost testată pozitiv cu Covid-19, informează New York Times.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kimberly Guilfoyle, avocată şi fostă prezentatoare la Fox News, este unul dintre principalii responsabili pentru finanţarea campaniei în vederea realegerii lui Donald Trump. Ea s-a aflat, vineri seară, la Mont Rushmore, în Dakota de Sud, pentru a asista la discursul preşedintelui şi la focurile de artificii pentru sărbătoarea de 4 iulie.

Testată pozitiv după un examen de rutină, Guilfoyle, 51 de ani, a intrat imediat în izolare, scris New York Times.

"Ea este bine, va fi testată din nou, mai ales că este asimptomatică. Donald Trump Junior a fost testat negativ, dar ca măsură de precauţie s-a izolat şi el şi şi-a anulat orice apariţie publică", a declarat Sergio Gor, un alt responsabil pentru finanţarea campaniei lui Trump.

Potrivit New York Times, Guilfoyle nu a călătorit în acelaşi avion cu preşedintele pentru a merge la Mont Rushmore. Ea şi Donald Trump Junior, 42 de ani, urmează să revină la Washinton cu maşina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.