Liderul nord-coreean Kim Jong-un şi soţia lui au asistat, duminică, la un spectacol susţinut de artişti sud-coreeni la Phenian, primul după mai bine de zece ani, semn al detensionării situaţiei din zonă, relatează presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

120 de sud-coreeni, inclusiv staruri ale K-pop, reprezentând 11 grupuri, dansatori, tehnicieni, au evoluat în faţa liderului nord-coreean - o premieră - dar şi a sorei acestuia.

În sala mare de la teatrul din Phenianul de Est, cu o capacitate de 1.500 de locuri, Kim Jong Un şi soţia sa i-au salutat pe artişti şi i-au aplaudat în numeroase rânduri în timpul spectacolului de două ore.

"El a manifestat un mare interes pentru cântece şi versuri în timpul concertului", a declarat Do Jong-hwan, şeful delegaţiei sud-coreene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.