FBI a înfiinţat o platformă de primire a informaţiilor unde publicul poate încărca informaţii digitale şi ponturi legate de împuşcăturile mortale de luni din Highland Park, Illinois, anunţă CNN. De asemenea, toţi membrii fanfarei şi ai echipei de fotbal a liceului Highland Park High School, care au fost implicaţi fiecare în parada de 4 iulie din această dimineaţă - sunt în siguranţă, a anunţat directorul liceului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
FBI Chicago solicită tuturor celor care deţin informaţii referitoare la incidentul armat să le transmită la următorul număr: 1-800-CALLFBI În plus, mediile digitale, inclusiv înregistrările video şi fotografiile, pot fi trimise la:https://www.fbi.gov/highlandpark Poliţia a deschis o anchetă în curs de desfăşurare, în urma atacului cu armă de la parada din Highland Park, Illinois, potrivit FBI-Chicago. Toţi membrii fanfarei şi ai echipei de fotbal a liceului Highland Park High School - care au fost implicaţi fiecare în parada de 4 iulie din această dimineaţă - sunt în siguranţă, a anunţat directorul liceului. "Ni s-a spus că toţi membrii fanfarei liceului Highland Park High School şi directorul nostru de fanfară care au participat la evenimentul de astăzi sunt în siguranţă. Membrii echipei de fotbal a liceului Highland Park High School care au defilat în cadrul paradei sunt, de asemenea, în siguranţă. În acest moment, nu avem nicio informaţie despre elevii sau personalul care ar fi putut fi prezenţi la eveniment în calitate de participanţi", a declarat superintendentul Bruce Law. Cel puţin cinci persoane au fost ucise, iar alte 19 au fost rănite şi conduse la spital, în urma unui atac armat la o paradă de Ziua Independenţei, luni, într-o suburbie a oraşului Chicago, iar poliţia anunţă că se află în căutarea unui suspect, relatează The Associated Press. Ulterior, bilanţul a crescut la şase morţi şi 24 de răniţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.