Corpul unei femei în vârstă de 54 de ani a fost descoperit în stomacul unui piton cu o lungime de şapte metri, în Indonezia, scrie presa indoneziană, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia, care muncea pe o plantaţie, în vestul Indoneziei, nu s-a întors acasă duminică seara, pe 23 octombrie, şi a fost declarată dispărută de către soţul său.

În timpul unor căutări efectuate în acea seară în zona plantaţiei, bărbatul a găsit sandalele soţiei sale, eşarfa, vesta şi uneltele de la lucru, ceea ce i-a mobilizat pe apropiaţi să o caute.

A doua zi, grupul, însoţit de o brigadă de poliţie, a descoperit un piton uriaş de şapte metri lungime.

Reptila a fost suspectată imediat că a îngiţit femeia.

”Am descoperit corpul victimei în stomacul acestui piton, după ce l-am prins” şi disecat, a anunţat şeful poliţiei locale.

Pitonul uriaş - care îşi înghite prada întreagă - este o specie care trăieşte în pădurile tropicale, şi este întâlnit frecvent de către locuitorii Indoneziei.

Acest şarpe atacă doar rareori oamenii.

Însă, în 2018, altă femeie a fost înghiţită, pe Insula Muna, în Indonezia.

În 2017, un fermier a fost ucis, de asemenea, de către un piton uriaş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.