Cineastul Clint Eastwood, vechi susţinător al republicanilor, nu îl va sprijini pe Donald Trump la alegerile prezidenţiale de anul acesta, ci îl preferă pe democratul Michael Bloomberg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un interviu acordat Wall Street Journal, Eastwood a semnalat că este de părere că un alt candidat ar fi o alegere mai bună.

„Cel mai bun lucru pe care îl putem face este să îl punem pe Mike Bloomberg acolo”, a declarat Clint Eastwood, în vârstă de 89 de ani.

Michael Bloomberg, candidat pentru a fi desemnat reprezentantul democraţilor în alegerile prezidenţiale din SUA, al optulea în lista Forbes a celor mai bogaţi americani, este fost republican. 

După ce l-a sprijinit pe Mitt Romney şi a ţinut, în 2012, un discurs la Convenţia Naţională Republicană în faţa unui scaun gol, care îl reprezenta pe Barack Obama, Clint Eastwood nu l-a susţinut niciodată oficial pe Donald Trump. Într-un interviu acordat în 2016, el şi-a exprimat nemulţumirea faţă de Trump şi contracandidata lui, Hillary Clinton.

El l-a apreciat totuşi, atunci, pe Trump pentru că „pregătea ceva” şi „în secret, toată lumea este sătulă de corectitudinea politică şi de linguşire”.

În ultima perioadă, discursul cineastului s-a schimbat. Deşi este de acord cu „anumite lucruri” pe care le-a făcut preşedintele, Eastwood îşi doreşte ca Trump să fi acţionat „într-un mod mai gentil, fără mesaje pe Twitter şi porecle”.

„Mi-ar plăcea ca el să nu se coboare la un asemenea nivel”, a mai spus Eastwood.

În decembrie 2019, cineastul a lansat  „Richard Jewell”, care, în SUA, a înregistrat cel mai slab weekend de debut pentru un film al său din ultimii 40 de ani, cu încasări de 4,7 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.