Autorităţile braziliene au anunţat că un suspect înarmat a ucis în noaptea dintre ani 12 persoane care petreceau într-o locuinţă din localitatea Campinas, situată în apropiere de Sao Paulo. Printre persoanele ucise se numără fosta soţie şi fiul atacatorului, care s-a sinucis în locuinţa familiei înainte de intervenţia poliţiştilor, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alte trei persoane au fost rănite în atacul armat din Campinas.

Se pare că atacatorul a pătruns în locuinţa familiei cu mai multe arme şi voia să-şi ucidă fosta soţie, precum şi singurul fiu.

Crima a avut loc la scurt timp după miezul nopţii, iar vecinii au crezut că focurile de armă sunt artificii de Anul Nou.

Vecinii au chemat autorităţile doar după ce unul dintre răniţi a reuşit să scape din casă şi a cerut ajutor.

”Atunci când am deschis poarta pentru a merge în stradă să privim focul de artificii, o persoană rănită a intrat în curtea noastră. A intrat şi a început să ceară ajutor”, a povestit Christiano Machado.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.