Baza aviatică Andrews din Maryland, unde sunt staţionale avioanele Air Force One, a fost închisă joi, după ce o persoană ar fi deschis focul, a anunţat conducerea bazei pe Twitter. Alerta de la baza aeriană Andrews a fost ridicată şi nu a fost găsit niciun atacator, au anunţat joi autorităţile, citate de Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 17.52: Alerta de la baza aeriană Andrews a fost ridicată

Potrivit unor surse din serviciile de securitate, citate de NBC News, alarma a fost dată după ce o persoană a alertat serviciile de securitate pentru că a văzut personal militar înarmat cu puşti, pentru un exerciţiu.

Tot personalul bazei a fost sfătuit să se adăpostească.

Un incident armat ar fi avut loc la centrul medical Marlcolm Grow, unde au fost trimise echipe de intervenţie, potrivit conducerii bazei.

Baza Andrews, în care locuiau, în 2010, circa 3.000 de oameni, este cunoscută pentru că găzduieşte cele două avioane Boeing VC-25 folosite de preşedintele Statelor Unite.

Potrivit conducerii bazei, un incident armat ar fi avut loc la la centrul medical Marlcolm Grow, unde au fost trimise echipe de intervenţie.

Deocamdată nu se ştie dacă există victime.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.