Şeful unei divizii de pompieri din Detroit, Eric Jones, a anunţat că va urma o investigaţie după ce un echipaj s-a fotografiat în faţa unei case în flăcări, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Există multe moduri în care să sărbătoreşti pensionarea. Să faci o fotografie în faţa unei clădiri care arde nu este o astfel de modalitate", scrie postul tv WXYZ, afiliat CNN. 

Fotografia a fost publicată prima dată pe pagina Detroit Fire Incidents în Ajunul Anului Nou, conform WXYZ.

Explicaţia foto este: "Pompierii au luat o pauză pentru a-şi face un selfie de Anul Nou!", dar nu a fost precizat locul în care a fost făcută. 

Divizia din Detroit a confirmat că în locuinţa în flăcări din imagine nu se afla nimeni în acel moment, nici în cea de lângă. 

Dacă fotografia se dovedeşte adevărată, vor fi luate măsuri disciplinare, a spus Jones. 

Administratorii paginii de Facebook Detroit Fire Incidents au scos fotografia după ce au primit mai multe mesaje de la pompieri îngrijoraţi pentru slujbele lor. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.