Pompierii vrânceni intervin, joi seară, în mai multe zone pentru înlăturarea mai multor copaci şi stâlpi doborâţi în urma unei furtuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Vrancea, un echipaj din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra a intervenit în cooperare cu SVSU Boloteşti, pe DN 2D, în comuna Boloteşti pentru înlăturarea de pe carosabil a unui stâlp de lemn şi a unui arbore, care au căzut în urma furtunii.

De asemenea, în oraşul Panciu, echipajele de pompieri militari au intervenit pe B-dul Independenţei pentru degajarea unui arbore căzut peste un autoturism, pe str. 8 Martie pentru degajarea unui stâlp şi a unui arbore care au căzut pe carosabil şi pe str. Nicolae Titulescu pentru îndepărtarea unui arbore căzut peste firele de electrice. Totodată, două echipaje au acţionat pe str. Ciprian Porumbescu pentru evacuarea apei care a inundat un spaţiu comercial.

Şi în municipiul Focşani a fost nevoie de intervenţia pompierilor, după ce un arbore a căzut peste un autoturism, ca urmare a rafalelor puternice de vânt.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.