Trei persoane au fost rănite într-un accident produs, marţi după-amiază, pe drumul naţional (DN) 7, în judeţul Vâlcea, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde maşina pe care o conducea s-a izbit de o autoutilitară care circula regulamentar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, accidentul a avut loc, marţi după-amiază, pe DN 7, în localitatea Călimăneşti. 

Poliţiştii care au făcut verificările la locul accidentului au constatat că şoferul unui autoturism care circula dinspre Râmnicu Vâlcea către Sibiu a pătruns pe contrasens, unde maşina sa a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar.

În urma impactului, două persoane aflate în autoturism şi una din autoutilitară au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

În momentul în care au fost preluate de către echipajele medicale, toate cele trei victime erau conştiente.

Concomitent, un alt accident rutier s-a produs tot în judeţul Vâlcea, pe DN 64, în comuna Suşani, unde un autoturism a lovit un pieton.

Circulaţia rutieră pe cele două drumuri naţionale nu a fost blocată în urma evenimentelor rutiere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.