Poliţia judeţeană Vâlcea anunţă că şapte persoane care se aflau la locul unui accident rutier soldat cu pagube materiale, au fost rănite după ce un tren acroşat o linie electrică şi a agăţat un cablu, dărâmând alţi doi stâlpi. Printre victime se află şi un elev de la o şcoală poliţie. Patru dintre răniţi sunt în stare gravă, fiind duşi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul rutier, care a avut drept consecinţe doar pagube materiale, a avut loc pe drumul naţional 7 CC - centura oraşului Călimăneşti, unde un camion condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani a părăsit partea carosabilă din motive tehnice, intrând în coliziune cu un stâlp. 
Conform ISU Vâlcea, după producerea evenimentului rutier, la faţa locului, în localitatea Călimăneşti, la ieşirea spre Sibiu din staţia CFR Păuşa, s-au adunat mai mulţi oameni, iar la un moment dat un tren de persoane a agăţat un stâlp care fusese lovit în prealabil de TIR. În cădere, stâlpul pe care se aflau fire de electricitate a angrenat alţi doi stâlpi. În momentul trecerii trenului, se efectuau cercetări pentru primul accident.
 
„În timp ce se efectuau cercetările la faţa locului, o garnitură de tren a acroşat o linie electrică şi a agăţat un cablu care a rănit 7 persoane, dintre care un elev de poliţie. Patru persoane rănite grav sunt transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.
Trenul şi-a continuat deplasarea.
La faţa locului intervin  trei ambulanţe, o autospecială de stingere şi încă un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Călimăneşti,  pentru a asigura intervenţia în cazul producerii unui eventual incendiu. S-a luat măsura restricţionării accesului persoanelor neautorizate, în zona producerii accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.