Acoperişul unei turle a bisericii de la mănăstirea Şerbăneşti din judeţul Vâlcea s-a prăbuşit, sâmbătă seară, din cauza unei vijelii puternice. Echipaje de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost trimise la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primele date arată că acoperişul turlei bisericii de la Şerbăneşti a fost luat de vântul puternic şi a căzut peste firele de alimentare cu energie electrică. La mănăstirea Şerbăneşti au fost trimise echipaje de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi de la compania furnizoare de electricitate. 
 
Nu există date conform cărora ar exista victime în urma incidentului.
 
Tot în judeţul Vâlcea, un stâlp de lemn care susţinea fire de alimentare cu curent electric s-a prăbuşit, pe strada Topolog din municipiul Râmnicu Vâlcea. 
 
Până la miezul nopţii, localităţi din acest judeţ se află sub avertizare meteo Cod portocaliu care vizează instabilitate atmosferică accentuată, vânt puternic şi ploi torenţiale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.